PRIMA PAGINA
    Ultima stire
    Linkuri importante
    Declaratie
    CONTRACTARE
DESPRE C.A.S. IL
    Prezentare
    Sediu
    Structura organizatorica
    Rapoarte de activitate
    Declaratii de avere
    Contact
    Buget venituri si cheltuieli
INFORMATII UTILE
    Program de audiente
    Program de lucru
    Telefoane utile
    Pentru asigurati
    Pentru angajatori
    Comunicate de presa
    Programe pentru raportare
    Posturi la concurs
    Achizitii publice
    Despre cardul european
    Servicii medicale
    Medicamente
    Formulare
    Protectia datelor personale
    Executari silite
    Strategia naţională anticorupţie
FURNIZORI
    Comisii mixte
    Furnizori C.A.S.IL
    Protocoale terapeutice
    Valori definitive de punct
    Asistenţă tehnică
LEGISLATIE
    Asigurare accidente
    Normative de personal
    Asigurari sociale de sanatate
    Concedii si indemnizatii (CM)
    Noutati legislative
    Informaţii de interes public
FORMULARE E***
RETETA ELECTRONICA
DOSAR ELECTRONIC SANATATE
CARD SANATATE

Materialele continute in acest site web au fost create sau compilate de catre Casa de Asigurari de Sanatate Ialomita pentru informarea publicului cu privire la sistemul de asigurari sociale de sanatate ca functioneaza in Romnia, conform Contractului Cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2007 si Normelor metodologice de aplicare a Contractului-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale, in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2007.

Furnizarea catre public a accesului la date si informatii transmise de Casa de Asigurari de Sanatate Ialomita prin Internet este un serviciu care se realizeaza cu ajutorul acestui site web, www.casil.ro, care este proprietatea Casei de Asigurari de Sanatate Ialomita. Modificarea neautorizata a continutului acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform Art. 29 din Legea nr. 365/2002.

Utilizatorii acestui site iau cunostinta ca acest serviciu este disponibil prin Internet si desi Casa de Asigurari de Sanatate Ialomita va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine corectitudinea, disponibilitatea , confidentialitatea si securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind acest serviciu va fi in permanenta sigura.

Avnd in vedere cele de mai sus utilizatorul acestui site este de acord cu urmatoarele:

  • utilizarea acestui serviciu se face pe propria raspundere;
  • serviciul este furnizat pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile";
  • Casa de Asigurari de Sanatate Ialomita nu va fi responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al acestui serviciu si al acestui site web.

Casa de Asigurari de Sanatate Ialomita nu ofera nici o garantie ca:

  • serviciul va indeplini toate cerintele dumneavoastra;
  • serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
  • orice eroare de program va fi corectata;
  • serviciul sau serverul pe care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

Orice material descarcat sau obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre Casa de Asigurari de Sanatate Ialomita se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului.

Materialul reprodus sau citat din acest site nu va fi prezentat ca provenind din nici o alta sursa dect site-ul web al Casei de Asigurari de Sanatate Ialomita. Materialul reprodus sau citat va fi insotit de sursa informatiei si data la care a fost obtinut. Materialul reprodus sau citat nu va fi modificat si nu vor fi selectate fragmente care, prin extragerea din context, sa isi modifice sensul.

Acest site contine legaturi pentru alte site-uri, considerate utile. Utilizarea, corectitudinea, disponibilitatea si securitatea informatiilor, inclusiv logo-uri sau marci, din aceste site-uri se face in conformitate cu conditiile de utilizare a acestora , impuse de proprietarii lor.

In eventualitatea sesizarii existentei pe site a unor erori, formulari ambigue sau neclare, recomandam ca, inainte de reproducerea si/sau utilizarea informatiilor, sa fie solicitate clarificari sau precizari.